Startsida > Nyfiken på Gud? > Betraktelser > Sommarhälsning
Sommarhälsning PDF Skriv ut Skicka sidan

Gud låter sin sol gå upp över onda och goda och låter det regna över rättfärdiga och orättfärdiga. Matt 5:45

Vi gläds med rätta över den ljusa och förhoppningsvis varma årstiden vi är mitt i just nu. Vårt nordiska sommarljus är fantastiskt att få ta emot efter en lång vinter.

Både ljuset och värmen är gåvor vi får, vem vi än är. Det görs ingen skillnad mellan olika människor. Är vi på samma plats så får vi samma mängd solljus och värme.

Vi kanske inte alltid reflekterar över denna rättvisa i tillvaron. En gudomlig rättvisa som inte tar hänsyn till varken ålder eller förtjänst. Det är rätt och slätt en gåva vi får ta emot av nåd.

En annan fri och gränslös gåva är Guds kärlek som kommer till oss från Jesus som säger om sig själv att han är ”världens ljus”.

Hans gåva och ljus flödar obegränsat mot oss hela året! Det är bara att öppna sina sinnen och ta emot helig Ande. Säga tack för allt det goda han ger.

När sommarens sol lyser på dig kan du påminna dig att också Jesus lyser på dig med sitt ljus för att fylla ditt liv med glädje, värme och kärlek till Gud och medmänniskan.

Till sist hälsar Jesus dig med följande ord: Detta har jag sagt er för att min glädje skall vara i er och er glädje bli fullkomlig. Joh 15:11

 

Ha en riktigt god och välsignad sommar!

Senast uppdaterad den Onsdag 01 juni 2016 17:49
 
 

Dagens bibelord

Vem är inloggad?

Vi har 47 besökare online

 

 

 

 

 

EFK Logotyp