Startsida > Om församlingen
Om församlingen PDF Skriv ut Skicka sidan

Vasakyrkan i Hedemora stod klar 1976.

Vasakyrkan vill vara en öppen kyrka och en samlingslokal får så många som möjligt. Alla är välkomna på de samlingar som ordnas och även på andra tider är du välkommen för samtal eller gemenskap.

Stig in - kyrkan är till för Dig!

Men vår målsättning är klar, vi vill förkunna det kristna budskapet, klart och entydigt. Det budskapet riktar sig till var och en av oss, alla utan undantag. Vi vill få dela med oss av den gemenskap som vi funnit, tillsammans med varandra och tillsammans med Jesus Kristus.

Vi vill vara den kyrka, dit Du känner att Du kan komma, i glädje och i sorg. När Du brottas med de stora livsfrågorna, vill vi kunna vara ett stöd för Dig.

Vårt arbete vänder sig till olika åldrar. Just nu är församlingens huvudsakliga verksamhet:

• Gudstjänstliv
  • Äldrearbete, t ex RPG
  • Socialt arbete - internationellt café
  • Samtals- och bönegrupper
  • Scouting

Arbetet är inte statiskt. Du kan vara med och påverka arbetet - genom att Du deltar i våra olika samlingar och ger förslag på vad vi bör satsa våra krafter.

Vasakyrkans församling är en ekumenisk församling som har anknytning till Equmeniakyrkan och Evangeliska Frikyrkan (EFK).

Senast uppdaterad den Torsdag 14 september 2017 17:25