Startsida > Om församlingen > Församlingen idag
Församlingen PDF Skriv ut Skicka sidan

Församlingen har idag drygt 50 medlemmar varav några bor på andra orter runt om i Sverige.

De viktigaste delarna i verksamheten är regelbundna söndagsgudstjänster, dagledigträffar på måndagar samt bönesamlingar. Scoutverksamhet bedrivs gemensamt med Hedemora församling.

Andakter på vårdinrättningarna alternerar mellan de olika församlingarna. Församlingen, som i grunden är ekumenisk, är också angelägen om ytterligare utvidgad ekumenik. Samarbetet med såväl Hedemora-Garpenbergs församling, Pingstförsamlingen, HKC och EFS-gruppen är gott och en hel del gemensamma aktiviteter genomförs via Hedemora kristna råd.

Församlingen leds av en styrelse som består av:  May-Britt Williams – ordförande, Inger Perman, Jan Åberg, Lillemor Persson, Ann-Marie Undevik och Helen Tesfay

Senast uppdaterad den Torsdag 14 september 2017 17:21